Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Geweldige witte wijn van het bekende wijnhuis Aloïs Lageder. Een aanrader voor liefhebbers van een mooie Pinot Grigio!
Heerlijke mix van chardonnay met malvasia, die het uitstekend doet bij mooie visgerechten!
De overtreffende trap van de verdicchio, deze Podium. Complex, mineralen en bloemen, vol en vettig, met een mooie afdronk. Maar liefst drie glaasjes in de Gambero Rosso. Echt een aanrader.
Heerlijke chocoladelikeur die verrassend goed smaakt bij desserts met chocolade of rood fruit.
Veel wijn, deze Vesovado! Fris, mooie zuren met een zoetje van banaan en ananas die het goed doet bij een mooi (gegrild) visje!
Complexe naam, complexe wijn! De topper van Alberto Longo.
Deze Valpolicella combineert fruit met voldoende pit en is mooi in balans. Geen zware wijn, wel veel smaak, én biodynamisch! Van het wijnhuis Musella, een absolute aanrader om te proberen! Bovendien maar liefst drie rode glaasjes in de Gambero Rosso!
Deze Marsala heeft een intense amberkleur, vol, en elegant van smaak.
Een rode wijn die ook koud gedronken kan worden!
Frisse, stevige en volle wijn met een mooi zuurtje. En met de bekende buffel op het etiket, kenmerkend voor wijnhuis San Salvatore.
Mooie Soave Classico DOC van het wereldberoemde wijnhuis Pieropan. Een aanrader voor de soave liefhebber! Fris & fruitige witte wijn uit de Veneto in Italië.
Butussi maakt hier een heerlijke Chardonnay. Vol, elegant met tonen van acacia en appel.
Als liefhebbers van een echte sauvignon ben je bij Butussi aan het juiste adres. Mooi in balans met een klein bittertje die het goed doet bij de maaltijd, maar ook prima als aperitief te drinken is. De sauvignon stuift het glas uit.
Eén van de betere pinot grigio's! Toppertje van Butussi.
Frisse, volle en elegante wijn van wijnhuis San Salvatore. Schittert in het glas en een aanrader voor liefhebbers van een wijn met een mineralige ondertoon! Bekend van de buffel op het etiket.
Een veelzijdige jonge rode wijn van het bekende wijnhuis Avignonesi uit de Toscane. Gemaakt van een blend met merlot, cabernet sauvignon en sangiovese. Uitnodigend om te drinken!
Witte zoete dessertwijn, gemaakt van de autochtone muskaatdruif zibibbo. Wijnhuis Carlo Pellegrino uit Sicilië staat bekend om zijn dessertwijnen.
Een klassieke montepulciano, deze wijn van het oudste wijnhuis uit de Marken. Veel fruit en veel sap met zachte tannines.
Denk hierbij niet aan de ouderwetse Lambrusco’s van de jaren ’70, maar aan een wijn waarmee je al je gasten positief verrast! Een aanrader voor bij het aperitief of bij een borrel of receptie!
Mooie prosecco met appel, peer en perzik en op de achtergrond ook rozen en acacia in een opvallend feestelijke fles.
De eerste rosé die in Italië werd gemaakt en verkocht komt van het vermaarde wijnhuis Leone de Castris. Gemaakt van negroamaro met een beetje malvasia. Voor liefhebbers van een stevige rosé.
Heerlijke barbera d'asti van een wijnhuis waar menigeen in Italië voor omrijdt! Veel fruit, vol en mooi rond van smaak.
Een van onze meest gewaardeerde wijnen! Zeer veel smaak, mooi in balans. Een aanrader!
Een aanrader voor liefhebbers van een mooie vernaccia!