
Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Witte zoete dessertwijn, gemaakt van de autochtone muskaatdruif zibibbo. Wijnhuis Carlo Pellegrino uit Sicilië staat bekend om zijn dessertwijnen.
Een absolute aanrader voor bij het dessert! Licht mousserende rode dessertwijn, die een uitstekende combinatie vormt bij rood fruit en bij chocolade.
Een moscato d'asti die het glas uit sprankelt! Heerlijk bij een mooi dessert of bij fruit. En biologisch, van het unieke wijnhuis Forteto della Luja.
Zeer elegante dessertwijn van het Siciliaanse wijnhuis Carlo Pellegrino. Een aanrader voor liefhebbers van een mooie dessertwijn!
Zachtzoete witte mousserende wijn die een mooie combi vormt bij desserts en chocolade van het wijnhuis Euganei.
Mooie dessertwijn in een half liter flesje. Fijn van smaak, zonder plakkerig te zijn. Goede afsluiting bij een lekker dessert!
Lekkere bubbel voor bij het dessert die tegelijkertijd zoet is maar ook fris, en in een zeer elegante fles zit.
Heerlijke dessertwijn die niet aan je gehemelte plakt van zoetigheid.
Deze Marsala heeft een intense amberkleur, vol, en elegant van smaak.