Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Veilig betalen
Veilig en gemakkelijk betalen staat bij Prego voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. 

Betalen met iDEAL
In Nederland vindt 85% van de online betalingen plaats met iDEAL. Zo kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL is gratis.

Creditcard 
Is het niet mogelijk via iDEAL te betalen? Dan kan je altijd nog met een creditcard betalen. Prego ondersteunt betalingen van PayPal, Mastercard, Visa en American Express. Indien je met creditcard wenst te betalen, dient je dit aan te geven bij de betaalmethode. Voor het betalen met een creditcard rekenen we een percentage van 3,4% van het totale bedrag.

Vooruitbetalen per bank
Betaal je liever vooruit per bank, dan biedt Prego je ook deze mogelijkheid. Houdt er in dat geval wel rekening mee dat de leveringstermijn iets langer kan zijn.

Naar boven