Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Deze Valpolicella combineert fruit met voldoende pit en is mooi in balans. Geen zware wijn, wel veel smaak, én biodynamisch! Van het wijnhuis Musella, een absolute aanrader om te proberen! Bovendien maar liefst drie rode glaasjes in de Gambero Rosso!
Complexe naam, complexe wijn! De topper van Alberto Longo.
Een echte Sangiovese met veel karakter: veel rood en rijp fruit, mooi in balans, rond en stevig, met een beetje vanille en precies genoeg tannines. Van het beroemde wijnhuis Avignonesi. Een aanrader!
Een veelzijdige jonge rode wijn van het bekende wijnhuis Avignonesi uit de Toscane. Gemaakt van een blend met merlot, cabernet sauvignon en sangiovese. Uitnodigend om te drinken!
Voor de liefhebbers van een stevige chardonnay! Van het bekende wijnhuis Avignonesi in de Toscane. Rijk, vol en complex.
Mooie aperitiefwijn van het wijnhuis Euganei uit de Veneto.
Topper van Polvanera, hun visitekaartje dat menigmaal in de prijzen viel. Alleen voor liefhebbers van een stevige wijn: de 17 slaat op het alcoholpercentage van bijna 17%!
Heerlijke chocoladelikeur die verrassend goed smaakt bij desserts met chocolade of rood fruit.
Butussi maakt hier een heerlijke Chardonnay. Vol, elegant met tonen van acacia en appel.
Topper van Firriato! Met een geweldige combinatie van vier lokale druivensoorten, waarvan de nero d'avola de meest bekende druif van deze combinatie is. Daarnaast ook perricone, frappato & nerello cappuccino. De Quater rosso is een stevige wijn, kra...