Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Italiaanse wijnproeverij op zondag 22 november bij de Hoge Hotelschool in Maastricht


Voor wie niets lekkers missen wil: de beste najaarswijnen komen eraan!

Exclusieve uitnodiging wijnproeverij in Maastricht op zondag 22 november


Na de zomer toe aan iets nieuws? De vorige wijnproeverij ook al zulke lekkere wijnen geproefd? Of alvast ideeën opdoen voor wijn met kerst? Allemaal goede redenen om zondag 22 november vrij te houden in je agenda.

Wegens het succes van de vorige proeverijen zijn we wederom te gast bij de Hoge Hotelschool te Maastricht.

Ons beproefde concept:

We laten wij je kennis maken met een selectie van de betere Italiaanse wijnen uit ons bijzondere assortiment van meer dan 250 wijnen en 70 wijnhuizen. Vanzelfsprekend gericht op het najaar en de winter. Veel biologische en biodynamische wijnen, en veel autochtone druivensoorten. Zowel uitgelezen wijnkenners, als onervaren wijndrinkers worden bij de hand genomen door Martijn Bazen en Sander Jansen die tekst en uitleg geven bij de wijnen die je die dag kan proeven.

Een unieke mogelijkheid kortom, om kennis te maken met een groot aantal unieke wijnen en wijnhuizen die je niet snel zult vergeten, waar we je kennis wellicht mogen verrijken, en waar je ook nog eens een mooi verhaal bij hebt.Je bent doorlopend welkom vanaf 13.30 uur tot ca. 17.00 uur.


RSVP? Graag?

Je wilt graag komen proeven? Laat ons dan even weten met hoeveel personen je denkt te komen. Onze uitnodiging is strikt persoonlijk maar vanzelfsprekend zijn jouw gasten ook onze gasten. Heb je daarom een relatie die ook groot liefhebber is van Italiaanse wijn? Dan is ook jouw gast van harte welkom.

[email protected]

Kinderen zijn van harte welkom. Graag horen wij of kinderen deel uitmaken van je gezelschap.
Naar boven