Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.


We zijn benieuwd wat u van ons vindt! Ook een reactie geven? Heel graag!


Stuur ons een mail


Wat onze klanten zeggen over Prego:


"Wij hebben onlangs met ons Wijngenootschap een wijnproeverij gehad die op en top verzorgd was door Liesbeth van Prego. Het thema biologische en biodynamische Italiaanse wijnen werd met het nodige enthousiasme gebracht.
We hebben een keur van (16 st.) verschillende wijnen van Prego mogen proeven van spumante, bianco, rosso, naar tot slot twee heerlijke dessertwijnen.
De Rosso Piceno Superiore van Aurora, de Valpolicella Superiore en de Amarone van Musella zijn, zonder de andere wijnen tekort te doen, het noemen waard!
De kwaliteit van de geproefde wijnen bracht zelfs een aantal “francofielen” binnen ons wijngenootschap aan het wankelen.
Door Prego was ook een heerlijke assortiment aan bijpassende hapjes geselecteerd om de wijn/spijs combinaties nog beter tot zijn recht te laten komen. Voor de bestellers was thuis afleveren geen probleem!" (Joep, 31 oktober 2015)


"Ondanks het feit dat Prego nog niet eens zo heel lang geleden het levenslicht zag, is het Liesbeth gelukt om een assortiment van serieuze Italiaanse wijnen samen te stellen. Inmiddels heb ik 12 van haar wijnen gekocht en gedronken en niet één wijn stelde teleur. De zorg waarmee Liesbeth haar wijnen selecteert, het enthousiasme waarmee zij haar wijnen aan de man brengt werkt en de snelheid van bezorgen smaakt naar meer. Ik kan Prego van harte aanbevelen aan iedereen die van het Italiaanse leven houdt of daar eens mee kennis wil maken. Succes verzekerd!" (Willem, Utrecht 16-09-2015)


"We bestellen graag wijn bij Prego, omdat de wijnen op de eerste plaats lekker zijn en op de tweede plaats omdat ze zo snel geleverd worden aan huis!!" (Carin, 12-06-2015)

Naar boven