Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Garofoli Kòmaros

Kòmaros

Garofoli

Deze Kòmaros is zalmrose van kleur, geurig, met een mooi zuurtje en tegelijkertijd mooi fruit zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Past goed bij het aperitief, maar ook bij een mooi stukje vis.

Wijnhuis:
Garofoli
Artikelnummer:
039.S075.01P
€9,95incl. BTW
Bestellen
Deel

Het oudste wijndomein in de Marken is in bezit van de broers Carlo en Gianfranco Garofoli. Het gelijknamige bedrijf bestaat al sinds 1871 en inmiddels is ook de vijfde generatie aan de slag. Vakkennis genoeg dus, en omdat Garofoli telkens is blijven vernieuwen zorgt deze combinatie voor meer dan uitstekende wijnen. 

Garofoli verbouwt zijn wijnen op de hellingen van de Monte Conero, aan de Adriatische kust ten zuiden van de oude havenstad Ancona. Garofoli produceert jaarlijks ruim 2.000.000 flessen, voornamelijk van de montepulciano en de verdicchiodruiven. Met menig wijn vallen ze in de prijzen, onder meer in de Gambero Rosso waar ze hoog scoren met rode glaasjes voor de Podium en de Macrina. 

Ook een mooie rosé ontbreekt niet bij wijnhuis Garofoli. Deze Kòmaros is zalmrose van kleur, geurig, met een mooi zuurtje en tegelijkertijd mooi fruit zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Past goed bij het aperitief, maar ook bij een mooi stukje vis.

    http://www.garofolivini.it

Wijnhuis Garofoli
Streek Marche
Druif 100% montepulciano
Soort rosé
Classificatie IGT
Alcoholpercentage 12%
Afsluiting kurk
Inhoud 750 ml
Serveertemperatuur 12-14 ºC
Smaaktype fris & fruitig
Wijn & Spijs Lekker als aperitief en ook bij een mooi stukje vis.

Reviews

Loading...
Geen reviews gevonden...

Probeer ook:

Loading...

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Naar boven