Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De Faveri Prosecco

Prosecco

De Faveri

Elegante prosecco met een bubbel die niet overheerst. Van één van dé proseccohuizen uit het gebied waar de mooiste prosecco's vandaan komen.

Wijnhuis:
De Faveri
Artikelnummer:
028.P075.02P
€11,50incl. BTW
Bestellen
Deel

In 1978 startte aan de voet van de heuvels van Valdobbiadene en Vidor het wijndomein van Lucio en Mirella De Faveri. Het wijnhuis is gespecialiceerd in het maken van proseccowijnen, waarvoor dit gebied uitermate geschikt is. De druiven groeien op licht glooiende heuvels die beschermd worden door de Dolomieten aan de ene kant en een zachte wind krijgen vanuit de Adriatische zee. De druiven waarmee De Faveri haar prosecco's maakt zijn naast de proseccodruif ook de verdisio, de perera en de bianchetta. Met al haar kennis en gebruikmakend van moderne technieken zorgt dit wijnhuis voor een prachtig glas prosecco.

Elegant met een mooie bubbel die niet overheerst.

Wijnhuis De Faveri
Streek Veneto
Druif prosecco
Soort Prosecco
Afsluiting proseccokurk
Inhoud 750 ml
Vinificatie, rijping Na vergisting eerste rijping in stalen tanks. Vervolgens volgt een tweede gisting in andere tanks waar gist en rietsuiker wordt toegevoegd. Tot slot wordt de gisting gestopt en de wijn na stabilisatie gebotteld wanneer de wijn het juiste alcoholpercentage
Smaaktype sprankelend, fris & fruitig
Wijn & Spijs Uitstekend geschikt als aperitief en bij lichte maaltijden.

Reviews

Loading...
Geen reviews gevonden...

Probeer ook:

Loading...

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Naar boven