Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Volle, kruidige wijn, zacht met precies genoeg tannines en een mooie lange afdronk van de autochtone druif fumin. Pricewinning wijn!
Een absolute aanrader voor bij het dessert! Licht mousserende rode dessertwijn, die een uitstekende combinatie vormt bij rood fruit en bij chocolade.
De eerste rosé die in Italië werd gemaakt en verkocht komt van het vermaarde wijnhuis Leone de Castris. Gemaakt van negroamaro met een beetje malvasia. Voor liefhebbers van een stevige rosé.
Heerlijke barbera d'asti van een wijnhuis waar menigeen in Italië voor omrijdt! Veel fruit, vol en mooi rond van smaak.
De Rosso di Montalcino wordt ook wel het kleine broertje van de Brunello genoemd, omdat de wijnstokken iets jonger zijn. Prachtige wijn, mooie lengte en afdronk, veel karakter. Deze Rosso di Montalcino is uitstekend van kwaliteit!
Prachtige Valpolicella Superiore van het beroemde huis Pieropan uit de Venetostreek aan de oostkust van Italië.
Amarone zoals hij bedoeld is. Prachtige fles wijn van het beroemde wijnhuis Pieropan.
Frisse, volle en elegante wijn van wijnhuis San Salvatore. Schittert in het glas en een aanrader voor liefhebbers van een wijn met een mineralige ondertoon! Bekend van de buffel op het etiket.
Zeer geliefd als borrelwijn, deze witte wijn van malvasia!
Complexe naam, complexe wijn! De topper van Alberto Longo.
Vernoemd naar de lokale pricewinning stier Desiderio maakt wijnhuis Avignonesi hier een zeer elegante en ook stevige wijn van merlot en cabernet sauvignon.
Top sangiovese van de beste wijngaarden van wijnhuis Avignonesi!
Zeer mooie Ripasso van wijnhuis Musella. Een absolute aanrader!
Volle wijn met donker fruit van de malvasia nero, een druif waar al in 1890 wijn van werd gemaakt door dit huis.
Topper van Firriato! Met een geweldige combinatie van vier lokale druivensoorten, waarvan de nero d'avola de meest bekende druif van deze combinatie is. Daarnaast ook perricone, frappato & nerello cappuccino. De Quater rosso is een stevige wijn, kra...
Witte zoete dessertwijn, gemaakt van de autochtone muskaatdruif zibibbo. Wijnhuis Carlo Pellegrino uit Sicilië staat bekend om zijn dessertwijnen.
Zeer gewaardeerd door de Italiaanse sommeliers: Voor de officiële gids van de Associazione Italiana Sommelier 2015 kreeg de wijn de hoogste beoordeling! Veel donker fruit, beetje vanille en zachte tannines.
De Marteto is donkerrood van kleur, met kersen en donker fruit op de achtergrond en een hint van vanille. Volle wijn, warm, met ronde tannines.
Wereldwijd zeer geliefde verdicchio van wijnhuis Collestefano, daarom maar beperkt voorradig!
Sangiovese is een zeer geliefde druif vanwege zijn fruit en elegantie en de belangrijkste druif van Toscane. Kortom: veel fruit met wat tannine op de achtergrond.
Il Sigillo van het vooraanstaande wijnhuis Cantine del Notaio. Een krachtige, complexe, maar tegelijkertijd ronde en evenwichtige wijn, gemaakt van 100% aglianico. En ook nog eens biodynamisch.
Veel fruit en mooi vol, deze montepulciano uit de Abruzzen.
Visitekaartje van Firriato, deze krachtige en complexe rode wijn uit Sicilië. Gemaakt van 100% nero d'avola in de omgeving van Trapani. Voor wie één van de betere nero d'avola's wil drinken!