Verfijn Selectie

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Loading...

Deze Branciforti bianco is een mooie, frisse wijn gemaakt van de inzolia en de catarratto: twee typische druiven van Sicilië.

€7,95incl. BTW

Van de biologische lijn van Firriato een heerlijk frisse en tegelijkertijd krachtige witte wijn van 100% catarratto.

€13,75incl. BTW

Soepele rode wijn met zowel fruit, kruiden als mooie zuren. Kortom: mooi in balans en daarom een complete wijn die niet snel verveelt!

€8,35incl. BTW

Visitekaartje van Firriato, deze krachtige en complexe rode wijn uit Sicilië. Gemaakt van 100% nero d'avola in de omgeving van Trapani. Voor wie één van de betere nero d'avola's wil drinken!

€27,95incl. BTW

Donkerrode rosé van wijnhuis Firriato. Fris met veel fruit.

€7,75incl. BTW

Topper van Firriato! Met een geweldige combinatie van de vier lokale druivensoorten, allen zo typisch voor Sicilië: de grillo, catarratto, carricante & zibibbo. Deze droge maar aromatische wijn spettert in het glas.

€19,95incl. BTW

Topper van het bekende wijnhuis Firriato uit Sicilië! Stevig en robuust en uitstekend beoordeeld door onder meer Gambero Rosso en Luca Maroni.

€29,95incl. BTW

Mooie wijn afkomstig van druivenstokken dicht bij de Etna. Zowel fruit als mineralen met een mooie afdronk.

€26,95incl. BTW

De Chiaramonte Rosso, gemaakt van 100% nero d'avola door het bekende en geroemde wijnhuis Firriato: stevig & elegant!

€11,75incl. BTW

Topper van Firriato! Met een geweldige combinatie van vier lokale druivensoorten, waarvan de nero d'avola de meest bekende druif van deze combinatie is. Daarnaast ook perricone, frappato & nerello cappuccino. De Quater rosso is een stevige wijn, kra...

€20,95incl. BTW

Met deze AltaVilla Rosso heeft Firriato een uitstekende wijn gemaakt die zich kenmerkt door veel donker fruit, kruidig met een beetje vanille

€10,95incl. BTW

Topper van wijnhuis Firriato met een mooie combinatie van nero d'avola en merlot. Pricewinning met de hoogste beoordeling in de Gambero Rosso!

€16,95incl. BTW

Wie liefhebber is van de catarrattodruif vindt in deze wijn een topper. Fris, mooi in balans, heerlijk!

€9,95incl. BTW
Naar boven